Zoeken naar werken bij de ns als conducteur

Home Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Lees meer over opleidingen bij NS. Meer vacatures op het station. Helaas hebben wij op dit moment geen passende vacatures voor je gevonden. Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod? Vacature alert aanmaken. Informatie per vakgebied. Lees meer over werken op het station.
Trein Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Steeds vaker is de trein het betere alternatief voor de auto als vervoermiddel in ons drukke land. Daarom gaan we bij NS voor de beste service voor onze reizigers. Serviceverlening van de bovenste plank. Of je nu vervoersbewijzen controleert, reizigers adviseert of de trein bestuurt: zonder jou komen we nergens. Altijd in beweging. Bij NS werken we aan een goed bereikbaar Nederland.
Vacatures bij NS NationaleVacaturebank.nl.
gespecialiseerd is in klantenservice en dus ook de klantenservice van de NS. 19 dagen geleden geplaatst 16 uur HBO Junior Online Marketing Professional Dating. Carrière maken bij een van de grootste onlinemarketingnetwerken en werken met grote namen als Pepper, Lexa, Relatieplanet?
Conducteur-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
CGI 2.079 reviews. De trein kan dan in onderhoud genomen kan worden, de conducteur krijgt een signaal of de dienstregeling aangepast. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor CGI Vacatures in Utrecht. Lees meer over werken bij CGI. Employer branding specialist NS. Search Co Groep. De eerste focus is een nieuwe campagne voor het werven van conducteurs. Namens de NS zoekt Marketing Co een employer branding specialist met ervaring in. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Search Co Groep Vacatures in Utrecht. Assistent personeelsplanning Tram GVB Participatie Baan. Independent Recruiters 6 reviews. Ze zorgen voor zo efficiënt mogelijke diensten, werkpakketten en de inzet van de personenvervoerders en conducteurs, op zowel korte als lange termijn.
Nieuws overzicht Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Login Strong Authentication Solution Single Sign On LDAP Fraud Prevention Solution Cloud Identity broker service. De websites van NS Groep N.V. maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. NS gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden op haar websites.
Hoofdconducteur Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Want wat er ook gebeurt, jij blijft elke situatie de baas en treedt doortastend op. Daar krijg je als hoofdconducteur bij NS voldoende ondersteuning in. Als je net komt kijken én als je vele kilometers hebt afgelegd. Als hoofdconducteur ben je nooit alleen.
Werken bij Nederlandse Spoorwegen: 81 Reviews Indeed.nl.
Onderling respect voor elkaar staat hoog in het vaandel ongeacht wat je afkomst is, je geaardheid en huidskleur. Het lastigste van het werken op de trein is toch wel dat er een kans bestaat dat je betrokken raakt bij een aanrijding, maar hier is de opvang heel goed voor geregeld. Het leukste van de baan is dat je een stukje vrijheid hebt en je ziet wat van Nederland en het contact met de reizigers is natuurlijk heel leuk. Af en toe de wisselende diensten. Was deze review waardevol? Ja 2 Nee 1 Rapporteren. Een geweldig bedrijf. Servicemedewerker voormalige medewerker Amsterdam 28 november 2017. De functie bestond uit kaartverkoop aan het loket en aanspreekpunt zijn voor de reizigers. maar ook mindervalide helpen in en uit de trein. het was een geweldige functie die heel wisselend was. Altijd vers fruit voor het personeel. Was deze review waardevol? Ja 6 Nee 2 Rapporteren. Medewerker Veiligheid Service voormalige medewerker Amsterdam 21 oktober 2017. Zolang je als grijze muis bereid bent om precies te doen zoals je opgedragen wordt is de NS een prima werkgever. Was deze review waardevol? Ja 5 Nee Rapporteren. Goede werk sfeer. Conducteur voormalige medewerker Arnhem 17 oktober 2017.
Conducteur: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
De conducteur is in het openbaar vervoer de verantwoordelijke voor het veilige verloop van een reis, het aanspreekpunt over route-informatie en de controleur van vervoersbewijzen. De meeste conducteurs zijn werkzaam bij de NS, maar bussen en trams hebben vanzelfsprekend ook conducteurs, net als de overige spoorbedrijven in Nederland, zoals Arriva en Syntus. In de trein reist de conducteur van beginstation naar eindstation mee tenzij hij afgewisseld wordt, natuurlijk, en draagt hij verantwoordelijkheid voor het veilige verloop van de reis voor alle reizigers. Meer Conducteur vacatures. Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok Beoordeel zelf het beroep Conducteur hieronder. Salaris en arbeidsvoorwaarden. Beoordeel zelf het beroep Conducteur. Geef een score van 1 ster zeer slecht tot 5 sterren zeer goed door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond. Salaris en arbeidsvoorwaarden. Het lijkt me geweldig om als treinconducteur te werken.
NS op zoek naar machinisten en conducteurs OVPro.nl.
NS zegt onder hoogopgeleide technici nog relatief onbekend te zijn als technisch werkgever, ondanks de veelheid aan functies. Daarom begint NS deze week een campagne die specifiek is gericht op technici: NStechwerk.nl. Dit is een site waarop technische NSers vertellen over hun werk en achtergrond. Alle vacatures bij NS of info over werk is te vinden op www.werkenbijns.nl. Onderwerpen: conducteur, ingenieur, Machinist, NS, personeel, technisch personeel, treinmonteur.

Contacteer ons