Op zoek naar werken bij de ns service en veiligheid?

Service Veiligheid Vacatures Vacatures.nl.
Waar ga je werken? Als customer service medewerker heb je een veelzijdige functie in een dynamische organisatie die constant in. 5 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Service Veiligheid vacatures! Blijf op de hoogte. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.
Veiligheid Service Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Gratis treinreizen in de 2 e klas. In de 1 e klas reizen tegen een kleine bijdrage. Bij NS werk je samen met duizenden collegas. Als medewerker Veiligheid Service werk je op het station en in de trein als dat nodig is.
Medewerker Veiligheid Service Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Over NS / Onze mensen /. Medewerker Veiligheid Service. Veiligheid voor alles. De meeste mensen reizen rustig met de trein en houden zich netjes aan de regels. Toch word ik binnen Veiligheid Service regelmatig opgeroepen om actief en preventief de veiligheid te waarborgen in allerlei omstandigheden. Samen met het team sta ik constant in verbinding met de Veiligheidscentrale en nemen we meldingen aan van onze collegas. We hebben de bevoegdheid om te handhaven, dus als het nodig is spreken we mensen aan die verdacht gedrag laten zien. Bij een strafbaar feit zijn we genoodzaakt om proces-verbaal op te maken of gaan we over tot aanhouden.
Medewerker Service Veiligheid-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
De medewerkers Guest Service maken dit mogelijk en zorgen dat iedere gast. 24 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Center Parcs Europe Vacatures in Nederland. Lees meer over werken bij Center Parcs Europe. Beleidsmedewerker Veiligheid, Gezondheid en Milieu.
Kantoor Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Op kantoor werken we aan het beleid en de strategie van NS, bedenken we nieuwe diensten en ontwerpen we slimmere dienstregelingen. Altijd met de reiziger voorop. Maar ook het bedenken van creatieve marketingcampagnes, het inkopen van complete treinstellen en het onderhouden van alle contacten met overheden gebeurt hier. De reis van morgen is van jou. De reis van morgen is voor iedereen anders. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Je kunt je bij ons ontwikkelen en krijgt de vrijheid voor jouw idee├źn. Met een mooie mix van jong talent en ervaren professionals borgen we kwaliteit en geven we innovatie de ruimte. Want welke achtergrond je ook hebt, bij NS is altijd plaats voor collegas die de reis van morgen willen vormgeven. Meer vacatures op kantoor. Helaas hebben wij op dit moment geen passende vacatures voor je gevonden. Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod? Vacature alert aanmaken. Verhalen op kantoor. Bekijk alle verhalen. Freelance Interim opdrachten. Login Strong Authentication Solution Single Sign On LDAP Fraud Prevention Solution Cloud Identity broker service.
NS Vacatures Werken bij NS YoungCapital.
Doorzoek de hele website. Filters Verfijn resultaten. 16 Parttime overdag 12 Avondwerk 7 Weekendwerk 6 Fulltime startersfunctie 4 Fulltime ervaren 1 Vakantiewerk 1 Tijdelijke fulltime baan. 8 Winkelwerk / Retail / Detailhandel 7 Horeca / Catering 5 Callcenter / Customer Service 4 Promotiewerk / Hostess 3 Administratief 3 Commercieel / Verkoop / Inkoop 2 Recreatief / Sport / Toerisme 1 ICT / IT / Programmeur 1 Transport / Logistiek / Chauffeur / Koerier 1 Management / Leidinggevend. 4 Middelbare school 17 MBO 19 HBO 18 Universiteit. 22 Nederlands 3 Engels. Aantal uren per week. Alle filters wissen. Werken bij NS. Op zoek naar een baan bij NS? NS is een toonaangevende werkgever op je CV en biedt jou goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en onregelmatigheidstoeslagen.

Contacteer ons