Resultaten voor flexplek utrecht station

De leukste plekken om te flexwerken nsfavourites.
Café Het Gegeven Paard in TivoliVredenburg is de favoriete flexwerkplek van veel locals: lange tafels, volop daglicht, voldoende stopcontacten en vlakbij NS-station Utrecht Centraal. Op het lunchmenu staat onder andere een heerlijke Venetiaanse tomatensoep, maar ook bubbels om een geklaarde klus te vieren.
De 7 beste flexwerkplekken in Utrecht voor jou als zzper. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1.
Je kan gewoon binnen komen lopen voor een flexplek, maar je kan ook vooraf reserveren. HNK Utrecht huisvest 40 flexplekken in een lichte ruimte met zitjes en voorzien van alles wat je nodig hebt om meer uit je dag te halen.
Utrecht Centraal Station Tribes.
Tribes biedt een volledig assortiment van hoogwaardige faciliteiten om van te genieten. Zie het zelf! Kijk naar de grand opening van Tribes Utrecht Centraal Station! Vind je locatie op de kaart hieronder. 3511 SB Utrecht. Je Tribal Chief op deze locatie!
13 fantastische flexplekken Sprout.
Waar: 59 locaties te boeken, in Utrecht, Maarssen en Bussum eigen vestigingen Open: ma-vrij 8.3018.00 uur Adres: seats2meet.com Europese formule om vergaderstoelen en ruimtes te huren. Tevens gratis flexwerkplekken. Bij de locaties in Utrecht en Maarssen kun je altijd binnenlopen en plaatsnemen in de lounge.
Kantoorruimte In Utrecht Central Station Regus NL.
Door de faciliteiten van het winkelcentrum Hoog Catharijne, de Jaarbeurs, de ligging bij het Centraal Station Utrecht, onze parkeergelegenheid en het NH Hotel, ligt het kantoorgebouw op de beste plek van de stad. in-house restaurant, waar je ook goed kunt lunchen.;
Kantoorruimte huren in Utrecht? Bekijk en vergelijk gratis! SKEPP SKEPP.
Utrecht Centraal Station 3 Utrecht Centrum 9 Utrecht Galgenwaard 1 Utrecht Lage Weide 10 Utrecht Leidsche Rijn 1 Utrecht Lunetten 1 Utrecht Noord 3 Utrecht Oost 2 Utrecht Papendorp 7 Utrecht Rijnsweerd 1 Utrecht West 1 Utrecht Zuid 5. Wat Alle kantoortypen.
Flexplek Utrecht De Hofclub.
Flexplek Utrecht voor iedereen. Deze bijzondere flexplek in Utrecht is geschikt voor een ieder met een bedrijf. Bent u zzper of heeft u een groeiend bedrijf onder uw hoede en bent u op zoek naar een centraal gelegen kantoor voor uw medewerkers?
Flexwerken Utrecht Carlton President Hotel bij Maarssen.
Goed bereikbaar: centraal gelegen in Utrecht nabij de A2 en station Maarssen. Stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar met de auto. Gratis Shuttle bus naar treinstation Maarssen. Altijd een parkeerplek. Gratis workspace, kom ook flexwerken bij ons!
De Klompenfabriek in Utrecht. Werkplekken en creatieve talenten onder één dak.
Dan kan De Klompenfabriek ook jouw tweede thuis worden. Voor 195 euro per maand heb je 24/7 een vaste werkplek op loopafstand van het station en het gezellige centrum van Utrecht. Inclusief elektriciteit, verwarming, wifi en een club gezellige collegas.
5 ideale cafés om te flexwerken in Utrecht Stadsblogger Stadsblogger.
Bar Beton is te vinden aan de Pythagoraslaan 101, Stationshal 9 1e verdieping, Korte Jansstraat 13-15 en Adriaen van Ostadelaan 22. Een bericht gedeeld door Bar Beton Utrecht @barbetonutrecht op 2 Mei 2017 om 1223: PDT. 30ml Coffee Roasters. Nog een fijne hotspot in hartje Utrecht en niet te ver van het station is 30ml Coffee Roasters.
De beste flexwerkplekken van Utrecht Hoofdkraan.nl blog.
Het Gegeven Paard is de aangewezen plek in Utrecht als je een paar uurtjes flexwerken wil combineren met een zakelijke afspraak. Vooral gemakkelijk als jij of je gesprekspartner met de trein moet komen, want als onderdeel van het gigantische Tivoli-Vredenburg complex ligt het pal naast het station.

Contacteer ons