Meer resultaten voor werkplek cafe utrecht

5 ideale cafés om te flexwerken in Utrecht Stadsblogger Stadsblogger.
Inmiddels is Bar Beton op vier verschillende locaties in Utrecht te vinden en kun je dus overal in Uut terecht om wat te werken. Alle locaties in Rijnsweerd, Utrecht centrum, Utrecht CS en in Oost zijn lekker vroeg open zodat je ook hier weer vroeg van start kan gaan.
De 7 beste flexwerkplekken in Utrecht voor jou als zzper. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1.
Hieronder een aantal plekken voor jou als zzper op een rij. Kies wat het best bij jou past of laat je verassen door een fijne, nieuwe, inspirerende werkplek waar je collega-ondernemers kunt ontmoeten, maar ook jouw privacy kunt vinden. HNK Utrecht is een echte hub voor ondernemers in het midden van het land.
Flexplekken in Utrecht Buro Dertig Creatief bureau in Utrecht.
Maar waar heb je goede wifi, een fijn uitzicht, de kans om mensen uit de creatieve sector te ontmoeten en ook nog eens lekkere koffie? Tijd voor een lijstje met zowel gratis als betaalde, maar bovenal fijne flexplekken Utrecht. PS: Liever een vaste werkplek?
BROEI BIJ BROEI.
ODE DOOR HUGO. welkom bij BROEI! een ruimte met voortuin aan de oosterkade in Utrecht. om samen te komen of alleen te zijn., te werken, te ontspannen, te broeien of te delen. ons eten is vegetarisch.; de koffie direct trade.,
stadsbladutrecht.nl Lun@werkcafé voor eten, koffie en workshops.
In het voormalige videotheekpand in Lunetten opent op 28 oktober Lun@werkcafé, een nieuwe, sociale, horecavoorziening, voor een kopje koffie overdag en een maaltijd of workshop s avonds. UTRECHT Dit is een initiatief van de stichting Uget2gether die in Overvecht al een buurtkamer runde.
De beste koffietentjes van Utrecht om dit weekend in te werken.
Een goede werkplek voldoet aan een aantal dingen: snelle wifi, goede koffie en voldoende stopcontacten. We hebben de beste koffietentjes in Utrecht gezocht. Koffiebar De Ontdekking heeft zijn naam te danken aan het feit dat op deze plek 60 jaar lang een reisbureau gevestigd was.
HNK Utrecht. HNK Utrecht.
DE LEUKSTE WERKPLEK VAN UTRECHT. 030 41 00 500. Home / Locaties / Utrecht West. HNK Utrecht West: Middelpunt van ondernemend Nederland. Weg der Verenigde Naties 1, 3527 KT Utrecht. Onze 2e vestiging in Utrecht zit op de Arthur van Schendelstraat 650.
O-Café: kopje koffie, een werkplek en een dosis inspiratie UUT.
O-Café: kopje koffie, een werkplek en een dosis inspiratie. Sinds een aantal maanden heeft Utrecht er een leuk café bij: O-Café. Komt de naam je bekend voor? Dat zou goed kunnen. O-Café is namelijk een nieuw initiatief van het communicatiebureau O-bureau, dat al twintig jaar in onze mooie stad gevestigd is.
De beste buiten-de-deur-werkplek van Utrecht Intermediair.
Intermediair zocht de beste-buiten-de-deurwerplek van Utrecht. De beste buiten-de-deur-werkplek van Utrecht: waar kun je als flexwerker het best terecht? Eerder vroegen we onze lezers hun werkplekken aan ons door te geven. Op basis daarvan bezoeken we per stad een aantal veelgenoemde locaties.
12x De beste en fijnste koffie hotspots in Utrecht Feelgoodbyfood.
Gezellig samen, of voor wanneer je van je koffietentje even je werkplek hebt gemaakt. Ben jij ook een echte koffieliefhebber? Dan zijn dit dé hotspot in Utrecht waar je moet zijn voor echt goede koffie en een fijne sfeer! Koffie hotspots Utrecht.
Gratis plekken om te flexwerken in Utrecht Leuke adresjes van Yvette.
Let op: het heeft 2 ingangen kwam ik ooit achter toen we allebei bij de ingang zaten. Meer daarover hier. Tags: Amsterdam centraal flexplek gratis werkplek ov Utrecht wifi. Restaurant Atelier Schinkel, Amsterdam. Gratis plekken om te werken in Amsterdam.

Contacteer ons