Resultaten voor beste werkplekken amsterdam

22 x Werkplekken Amsterdam Barts Boekje.
De Werkplaats, Volkshotel. De jongste uit dit rijtje werkplekken maar misschien wel de allerbeste van het stel als het aankomt op een stevige sessie met de laptop. Wat heet: ze hebben er zelfs een lange laptoptafel voor ingericht die voor de verandering nu eens niet ongemakkelijk maar écht comfortabel is. Verder zijn de zitjes aan de zijkant van de zaal perfect voor een bespreking of wat, hoewel je ook altijd nog de Foodhallen in kunt rollen. Koffiebar Idéfix Centrum West. Een koffiebar, in Amsterdam, maar ééntje die weer eens even wat anders is dan al die koffiebarretjes die we al kennen: Koffiebar Idéfix. Het idee achter Idéfix: alles waar je wakker van wordt combineren op één plek. Een plek om inspiratie op te doen in het Koffiebar Idéfix ideeënkabinet, om ideeën uit te wisselen of om, gelukkig, gewoon een kop koffie te drinken. Daarnaast kun je een werkplek huren of een een van de Idéfix programmas volgen. Ga, beste mensen, ga.
Work it! De beste werkplekken in Amsterdam WANT.
Wat Het Warenhuis zo cool maakt is dat het de geschiedenis van het pand terug laat komen in kleine details. Een foto die is geplaatst door Het Warenhuis Amsterdam @hetwarenhuis op 11 Sep 2016 om 1229: PDT. De beste werkplekken.
Koffie, wifi en werkplekken in Amsterdam zuid Cityguys.nl. Koffie, wifi en werkplekken in Amsterdam zuid Cityguys.nl.
Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in Amsterdam Zuid in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.
De beste werkplekken in het centrum van Amsterdam Cityguys.nl. De beste werkplekken in het centrum van Amsterdam Cityguys.nl.
Houdt van Amsterdam en bijna alle andere steden. Gebruikt soms eten als excuus om ergens te drinken, geniet van cocktails en al het goede dat de stad te bieden heeft. De beste werkplekken in Amsterdam West. Koffie, wifi en werkplekken in Amsterdam zuid.
Een fijne flexwerkplek of werkplek met wifi in Amsterdam per wijk ELLE Eten.
Dit zijn de fijnste werkplekken van Amsterdam. Genoeg van kantoor of thuis tikken achter je laptop? Verruil je vaste plek voor een inspirerende omgeving, mét lekker eten en koffie. Noord, oost, zuid, west en midden in het centrum. Wij tippen je de fijnste werkplekken in Amsterdam.
Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam West Cityguys.nl. Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam West Cityguys.nl.
Hamburgerliefhebber met een passie voor social media. Is elke avond wel in een restaurant of op een feestje te vinden, regelmatig door hem zelf georganiseerd. De beste werkplekken in het centrum van Amsterdam. Koffie, wifi en werkplekken in Amsterdam zuid.
Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam Oost Cityguys.nl. Dit zijn de beste werkplekken in Amsterdam Oost Cityguys.nl.
Omdat het fijn is om af en toe een paar uurtjes in een koffiebar te werken in plaats van aan je eettafel heeft Cityguys samen met Workspaces.cc de beste werkplekken in het Amsterdam Oost in kaart gebracht. In deze koffiezaakjes en restaurants spreek je af voor je zakelijke koffie of lunch en heb je goede plekken met stroom, snelle wifi en heerlijke koffie.
Flexplek of werkplek Amsterdam huren: de 118 beste locaties.
Bekijk en vergelijk de beste werkplekken. De prijzen zijn all-in en er zijn geen verborgen kosten. Plan je bezichtiging. Plan zelf direct bezichtigingen bij werkplekken. Je krijgt dan een rondleiding van de verhuurder. Je kunt vaak direct starten en huurt direct van de verhuurder. Launchdesk zorgt voor een eerlijk contract. Huur een werkplek in Amsterdam.

Contacteer ons