Op zoek naar werkplek utrecht centraal?

Werkplekken erbij op Utrecht CS Utrecht AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Locatie. Pijlen. Pijle
Zoek Sluit Zoek. Werkplekken erbij op Utrecht CS. Het bedrijf Tribes, aanbieder van flexwerkplekken en vergaderruimtes, opent na de zomer in Utrecht haar achtste vestiging in ons land. De negende komt in Brussel. Het nieuwe filiaal in Utrecht heet Tribes Utrecht Centraal Station.
Waar moet je zijn voor de beste gratis werkplek in Utrecht? De Utrechtse Internet Courant. Waar moet je zijn voor de beste gratis werkplek in Utrecht? De Utrechtse Internet Courant.
Waar moet je zijn voor de beste gratis werkplek in Utrecht? Een stopcontact, een bureau, een tafel en een lekker kopje koffie: meer heb je als zelfstandig dienstverlener niet nodig om te werken. En veel flexplekken in Utrecht zijn tegenwoordig zelfs gratis.
Seats2meet.com Utrecht CS Seats2meet.com.
0" classtab-nav" clear-list margin_bottom" styledisplay: none." Meer informatie over Seats2meet.com Utrecht CS. Seats2meet.com Utrecht CS ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station, in Hoog Catharijne. Hoe werkt het boeken van een meetingspace vergaderzaal of workspace werkplek? Bekijk het instructiefilmpje.
Utrecht Centraal Station Tribes.
IN DE PERS. UTRECHT CENTRAAL STATION. Geïnspireerd door de Hamar. Tribes Utrecht Centraal Station.: Huur een werkplek, een kantoor, vergaderzaal of een virtueel kantoor bij Tribes om uit te vinden waarom! Geïnspireerd door de Hamar. Deze high-class werkplekken zijn geïnspireerd door de Hamar, een stam wiens fascinerende tradities en artefacten zorgen voor een constante bron van inspiratie tijdens uw bezoek.
Flexwerken bij Seats2meet Utrecht CS De redactie test flexwerkplekken ZZP Servicedesk.
Als je geen automatenkoffie wilt kun je terecht bij de espressobar. Daar kun je tegen een klein prijsje versgemalen koffie krijgen. Bereikbaarheid: De locatie is gevestigd in Hoog Catharijne en dat is minder dan 5 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal.
Werkplekken bij The Social Impact Factory Utrecht.
De Social Impact Factory Utrecht is gevestigd in het zeer centraal gelegen voormalig Staffhorstpand tegenover TivoliVredenburg. Dit is de ideale locatie voor de landelijke hotspot op het gebied van sociaal duurzaam ondernemerschap. Het pand bestaat uit 4 verdiepingen met in totaal maar liefst 2500 m2 beschikbaar voor ondernemerschap met impact. De ruimtes zijn ingedeeld in flexibele workspaces, meetingspaces, eventspaces en LABS. Op de begane grond vind je na de zomer ons restaurant de Utrechter. Normaal social staat er hoog in het vaandel, dat is no-nonsense goed doen voor mens, dier, milieu en de zaak. Hier kun je tevens tegen betaling van sociaal kapitaal komen werken. Op onze andere verdiepingen huur je jouw werkplek met alle bijkomende extras, zodat jij je focus op je organisatie kunt richten.
Flexwerkplek Utrecht vineyardfoodanddrinks.nl.
Vanaf station Utrecht Centraal: bus 37 of 38 richting Maarssen. Vanaf station Leidsche Rijn: bus 37 of 48 richting Maarssen. Vanaf station Maarssen: bus 37 of 38 richting Utrecht Centraal of bus 48 richting Nieuwegein. kopje koffie of thee. verse jus dorange.
Tribes Utrecht Centraal Station.
De glaswanden van de kantoren zijn daarom uitgevoerd in een 38dB variant. In combinatie met de kaderdeuren waarborgt dit een rustige werkplek in een dynamische en inspirerende omgeving. Gelegen direct naast Utrecht Centraal Station is dit een ideale locatie voor cursussen en vergaderingen.
Igluu WorkSpace for Professionals.
Maak kennis met Igluu Meetingspace Een inspirerende ruimte op een centrale locatie. Igluu Workspace for Professionals is dé werkplek voor professionals die serieus bezig zijn met hun vak. Mensen die gaan voor kwaliteit en die open staan voor het moois dat ontstaat als je passie en talent bij elkaar brengt. Samen vormen wij de eerste coworking community in Nederland. De positieve energie die dit met zich meebrengt, maakt Igluu tot een inspirerende locatie om te flexwerken, kantoor te houden, te vergaderen of een event te houden. Igluu is er ook voor jou! De werkplekken, kantoren en vergadermogelijkheden van Igluu vormen voor vele professionals de ideale oplossing. Ook voor jou! Verzekerd van professionele kantoorruimte. Veel meer grip op mijn kantoorkosten. Een ideale uitvalsbasis voor ons collectief. Vergaderen in een ondernemende omgeving. Een event locatie die je nog lang bij blijft. Lekker rustig werken wanneer het mij uitkomt. Haak aan bij onze online community. Igluu is ook op de sociale media actief met posts, discussies, foto en video-materiaal. Follow us op Twitter, like us op Facebook, join us op LinkedIn en haak aan bij onze online community. meer info over deze actie in Den Haag, Eindhoven, Utrecht.
TIPS De leukste Utrechtse flexwerkplekken in cafés.
Er zijn verschillende ruimtes waardoor je comfortabel met een groep kunt lunchen maar ook lekker knus met zn tweeën in een hoekje kunt wegtrekken. Broei ligt naast het Utrechts nieuwe treinstation Vaarsche Rijn, 2 minuten vanaf Utrecht Centraal. Mensen buiten Utrecht kunnen het dus makkelijk bereiken.
Flexplekken in Utrecht.
Seats2Meet: Het concern biedt flexplekken op Utrecht Centraal. Ideaal als je veel gasten krijgt via openbaar vervoer, onregelmatig kantoorruimtes nodig hebt en graag netwerkt of workshops volgt met andere starters. Voor ondernemers die volledige kantoorruimte zoeken is deze optie echter wel vrij prijzig. Hooghiemstra: Zoek je een professionele werkplek, maar wil je niet de lasten van een eigen kantoor?

Contacteer ons